Escola d’equitació

L’escola d’equitació ofereix un ensenyament adequat al nivell i objectius de cada alumne.

La nostra filosofia promou la comprensió del comportament del cavall per tal d’establir una comunicació i connexió vertadera amb el nostre company. Ja des de nivells d’iniciació com de perfeccionament, on es busca un entrenament global i personalitzat, es fomenta la confiança, la responsabilitat, constància, respecte i il·lusió per aquest esport.

Tipus de modalitats i serveis de l’escola
Doma clásica

Disciplina basada en l’harmonia entre genet i cavall, orientada a la perfecta execució de determinats moviments perfecta connexió i execució de determinats moviments.

Treball peu a Terra

Modalitat enfocada en el treball del cavall a la corda des d’una perspectiva de connexió i comunicació, respecte mutu i pla de treball ben establert.

Excursions

Consisteix en excursions a cavall per l’entorn de les nostres instal·lacions y gaudir de la naturalesa del paratge.

Salt d'obstacles

Disciplina basada en l’aprenentatge tècnic del salt amb el cavall a diferents altures.

Classes d’equitació

Classes d’equitació per a tots els nivells des de la iniciació al perfeccionament. Classes personalitzades per edats i nivells de 55 minuts de durada.
Edat: a partir de 4 anys

Horari:

Dill-diu de 16h a 21h
Fora d’aquest horari, a convenir.

Pla de treball específic

Acompanyem en el procés d’ensinistrament del cavall i perfeccionament tant del genet com del cavall establint el millor pla de treball que s’adeqüi als objectius que es volen assolir. Així, es contempla de manera específica un entrenament complet i dinàmic que ajudarà a potenciar les qualitats del binomi.