nosaltres

Tenim el plaer de presentar-los la Hípica de referència al Maresme, Royal Horse Club Llavaneres.

Es troba al mateix poble de Sant Andreu de Llavaneres, en plena natura al Montnegre i el Corredor, en un paratge privilegiat, a prop de Barcelona, Mataró i Granollers, amb excel·lents comunicacions.

 

Disposem d’unes magnífiques instal·lacions per a la Doma Clàssica, Salt d’obstacles i Excursions, en les que s’inclou pista coberta, així com una sala social i bar a disposició dels clients per a l’organització d’esdeveniments privats, com aniversaris, festes familiars, reunions, etc.

 

Som una escola d’equitació per a tots els nivells i edats, enfocada a l’ensenyament d’aquest esport a través de valors importants tant en aquest esport com personalment. Es promou l’adquisició d’una base sòlida per a la pràctica de les disciplines eqüestres de Doma Clàssica i Salt d’obstacles, adquirint una connexió global amb el cavall i establint un pla d’entrenament específic en el cas que es sol·liciti. També organitzem excursions pels que vulguin gaudir d’una manera relaxada de la natura del paratge.

 

Organitzem proves socials, on els alumnes demostren les competències adquirides i competeixen de forma esportiva en un ambient d’equip, superació personal i diversió.

 

Per als nens/es de 6 a 12 anys, organitzem un Casal Eqüestre extraescolar, en el qual practicaran un esport apassionant mentre adquireixen recursos en el maneig dels seus cavalls, agafant responsabilitat i autonomia alhora que es relacionen amb els seus companys i cavalls.